Värk i kroppen

Tjenare bloggen! Jag sitter här och har någon form av värk i armarna, det måste bero på mitt nya jobb och jag tror det behövs en skön massage för att lindra det. Det är som så att jag har börjat arbeta på kontor i Östersund istället för att vara ute och bygga. Efter många år som byggare så trodde jag att man byggt upp sig tillräckligt med styrka för att klara av en skrivbordstjänst, men det visade sig att jag hade otroligt fel. Dock så har jag nog inte byggt upp den typen av styrka riktigt eller så är det att just de lederna och musklerna är ovana vid den typen av rörelser som det innebär att sitta och knappa på ett tangentbord hela tiden. Det återstår dock att huruvida det finns massage för armar och handleder speciellt i lilla Östersund. Dock så brukar jag du här massörerna alltid hitta något knep för att få borta smärta och värk, så det ska nog gå att bota det här med. Jag kommer inte ihåg senaste gången jag var på massage, det känns som att hela kroppen skulle mått bra av det egentligen med tanke på mina tidigare yrken. Men än så länge så har jag inte haft några problem med varken rygg eller nacke, kroppen har väl vant sig vid. Nytt jobb alltså och det var nog lite på tiden, jag kände att jag inte riktigt orkade med att åka runt på massa byggjobb och nu när jag har familj med så funkar det inte att åka iväg på jobbresor eller komma hem sent på kvällarna. Jag vill gärna vara med min familj och därför behövde jag lite fastare arbetstider, sen har jag också alltid gillat datorer och teknik så det här blir nog perfekt. Såvida jag får bukt på mina armar.