Strömmen går titt som tätt

Hejsan bloggen! Nu är det som så att jag har fått nog. Jag pratar om mitt hus där jag uppenbarligen har helt fel el indragen för det går proppar höger och vänster varannan dag känns det som. Det är väldigt nära att jag ringer en elektriker i Kramfors nu med detsamma som får komma hit och hjälpa mig med elen. När man bor fyra stycken under samma tak och alla kliver upp samtidigt på morgonen så kan ni kanske förstå att det är en del maskiner och elektronik igång samtidigt. Jag sitter alltid framför teven och käkar frukost samtidigt som frugan står och blåser håret. Min son gör någon smoothie i mixern och dottern använder plattången. Det ska givetvis gå att ha igång allt det här samtidigt utan att det går en propp, men nej då. Vi är garanterat hushållet i Kramfors som gör åt mest proppar kan jag garantera er. För mig spelar det ingen större roll utan att det är ett irritationsmoment. Jag tar det väldigt lugnt på morgonen och är oftast den som lämnar hemmet sist, det blir så rörigt om alla ska hålla på att greja i köket. Men för dom andra är det värre, de kliver upp utan någon som helst marginal vilket oftast resulterar i att de får åka från hemmet halvklara. Speciellt när strömmen går. Det har blivit lite av en vana nu och det är nog därför som det inte har kommit någon elektriker hit ännu, men nu börjar faktiskt till och med jag få nog av att behöva gå till proppskåpet så det kanske är dags för en elektriker att göra ett litet besök. Först är det dock jobb som står på schemat och sen får jag ta tag med hemmet. Ni får ha en fantastisk dag och jobba lugnt vänner!