Ögonsjukdomar går i familjen

Goddag bloggen! Visst är det en härlig dag vi har uppe i Luleå, halva tisdagen är snart gjord och det känns skönt att allting rullar på i ett högt tempo. Trots att det mesta i mitt liv går galant för tillfället så kan jag inte släppa känslan av att det är något fel på mina ögon. Ögonsjukdomar är någonting som går i familjen och jag har hittills klarat mig utan några som helst komplikationer men nu verkar det som att synen har blivit lite sämre. Med tanke på att jag har klarat mig undan ögonsjukdomar så har jag låtit bli att sätta mig in i vad det exakt innebär och jag har därför inte så bra kolla på just vilka ögonsjukdomar det är som gått i familjen. Det behöver inte vara några sjukdomar som är ärftliga, men som sagt jag vet inte. Jag känner att synen är väldigt viktig för mig och det är absolut ingenting jag vill förlora. Att se är fantastiskt, det finns så mycket vackert framför oss som vi inte inser för ens vi inte ser det längre. Ingen i min familj eller släkt har mist synen utan deras ögonsjukdomar har bara lett till nedsatt syn, så det behöver jag nog inte oroa mig över än. Jag känner dock att det kan vara bra att gå till någon klinik i Luleå för att se om det finns något som jag behöver oroa mig och i så fall undersöka huruvida det går att behandla någon eventuell sjukdom. Det har jag dock inte tid med denna veckan utan det får bli någon gång i nästa vecka när det inte är så mycket jobb som står på schemat. Jag har för tillfället en hel del projekt som ska vara klara till slutet av denna veckan så jag har att göra.