Ibland behöver kroppen en massage

Varmt välkomna till ännu ett blogginlägg, den här gången så är det massage som står på agendan. Men innan vi kommer dit så måste jag säga att det ska bli så härligt med långhelg, som jag har väntat på lite ordentlig ledighet! Solen och värmen har äntligen börjat hitta till Ulricehamn, och tajmingen kunde knappast vara bättre. Bakom mig har jag några otroligt tuffa veckor med mycket arbete och mycket som pågått vid sidan om. Jag har upplevt en otrolig stress vilket har tagit väldigt mycket på min energi. Det har varit tryck över bröstet och en ont i musklerna kring nacken, inte så bekvämt när man sitter på kontor och jobbar. Därför vill jag prata om massage! Jag tror inte att jag är ensam om att ha dessa tuffa perioder på jobbet och jag tror definitivt att det finns folk därute som känner av samma stress som jag har gjort. Massage är i dessa fall verkligen en bra lösning som frigör spänningar i muskler och som reducerar stress, vilket är precis vad jag behöver. Så nu i helgen hade jag faktiskt tänkt att boka tid för en behandling så att jag efter några tuffa veckor får chansen att landa och återhämta mig med lite avkoppling. Det känns riktigt härligt att få den där långa ledigheten och ändå inte ha något stort planerat. Jag har bara tänkt vara hemma och njuta av att kunna sitta ute på altanen eller kolla på teve i soffan. Det här är inte första gångens om jag har haft stressiga tider, utan det händer emellanåt. Är det något jag lärt mig av det så är det att massage verkligen kan göra susen och ibland behöver man ta lite tid för att koppla av så att inte stressen tar över hela livet. Nu får ni ha en fin dag allesammans!