Golvläggare i Götene

Hej på er alla fina följare

Just nu sitter jag och letar efter en golvläggare som kan lägga om våra golv i stugan i Götene. Vi har slipat det gamla trägolvet i vardagsrummet och behandlat så det blev superfint. Men vi måste lägga nytt golv i köket och badrummet samt hallen. I sovrummet har vi också kunnat rädda det golvet som var, men när det kommer till att lägga in nytt golv och särskilt i våtutrymmen så vill vi ha en riktigt golvläggare som gör det åt oss.

Vi tänker att det ju är lättast att hitta en firma som jobbar i närheten av Götene så nu sitter jag här och letar på företag som verkar seriösa och duktiga. Jag har hittat ett företag som verkar vara det vi söker så jag tänker att jag ska ringa och prata med dem för det känns som det bästa sättet att få en uppfattning om dem. Sen ska de få ge en offert för jobbet om de verkar bra och om de har tid att ta sig an uppdraget. Jag hoppas att de är bra och att de har möjlighet att hjälpa oss för jag har inte så mycket tålamod att hålla på och leta i all evighet.

Vi är ju ivriga att få det gjort så att vi kan få iordning på stugan och så vi kan spendera vår semester där i sommar. Jag älskar verkligen att åka ut dit till lugnet, det är en riktig oas där vi slappnar av och kopplar bort det mesta som har med måsten och stress att göra. Förutom atmosfären och luften där så är det liksom något med huset, kanske det sitter i väggarna, som gör att jag blir mer harmonisk. Men för att den känslan ska infinna sig till max så behöver vi få iordning på renoveringen så att den blir klar. Ha nu en fin dag så hörs vi snart igen!